Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑ ΣΟ Κ, ΤΟ Δ Ν Τ, ΤΟ ΛΑ Ο Σ, ΤΩΡΑ…. ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΤΟΥΛΗ

     Βλέποντας τον εκλεκτό της Πέτρο Τατούλη, τον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και να χάνει τη περιφέρεια Πελοποννήσου η Ντόρα Μπακογιάννη ξεπέρασε τα τελευταία προσχήματα και ρίχτηκε ανοιχτά στη μάχη της υποστήριξής του. 

     Έτσι μετά τα τηλέφωνα και την κινητοποίηση της βουλευτού Αργολίδας κ. Έλσας Παπαδημητρίου για την υποστήριξη του Π. Τατούλη, μπήκε στο πεδίο της μάχης και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη, προσπαθώντας να πλήξει την υποψηφιότητα και τη νίκη του εκλεκτού της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά, υποψηφίου περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκου. 

    Έτσι απεσταλμένοι της Ντόρας Μπακογιάννη περιοδεύουν τους νομούς της Πελοποννήσου, θυμίζοντας και αναβιώνοντας το σκηνικό των εσωκομματικών εκλογών πριν από ένα χρόνο, αυτή τη φορά όμως για να στηρίξουν όχι τη Ντόρα Μπακογιάννη αλλά τον εκλεκτό της Πέτρο Τατούλη, που σύμφωνα με εκμυστηρεύσεις του ίδιου, προορίζει για αντιπρόεδρο στο κόμμα που ετοιμάζει, αν δεν λάβει υπουργική ή βουλευτική αποζημίωση για τις υπηρεσίες που προσέφερε νωρίτερα στο ΠΑΣΟΚ με την υποψηφιότητά του. 

     Μεταξύ αυτών των περιπλανώμενων πραιτωριανών της Ντόρας και ο τ. υπουργός Θόδωρος Κασσίμης που έχει αναλάβει το νομό Αρκαδίας, διαμένει στο «Αρχοντικό Καλτεζιώτη», στη Κάψια, και ξεκίνησε τις επαφές του βλέποντας εργολάβους κατασκευαστές και άλλους τοπικούς παράγοντες, για να στηρίξουν το Πέτρο Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου